MINUMAN KOCAK PENGGANTI SAJIAN BODYKEY BY NUTRILITE

bodykey-malaysia-meal-replacement-shakes.jpg

MINUMAN KOCAK PENGGANTI SAJIAN BODYKEY BY NUTRILITE

Minuman Kocak Pengganti Sajian BodyKey by NUTRILITE ialah minuman kocak pengganti sajian #1 di peringkat global yang tidak mengandungi perisa, pewarna dan pemanis tiruan atau pengawet.* Dibangunkan oleh NUTRILITE untuk bersepadu dengan program dan pelan sajiannya untuk hasil yang terbaik, ia hanya mengandungi 112/116/118 kalori (bergantung kepada perisa) tanpa menambah susu!

Ia mengandungi kira-kira 25 vitamin & mineral untuk memberikan anda sekurang-kurangnya satu pertiga daripada keperluan pemakanan harian di samping mengawal pengambilan kalori anda. Ia mengandungi lebih banyak serat (5 - 6g, bergantung kepada perisa) untuk menjadikan anda rasa lebih kenyang lebih lama dan menyokong kesihatan sistem pencernaan anda. Teknologi pemetaan rasa "MATA IDEAL BodyKey” yang eksklusif memastikan sajian rendah kalori yang lazat dan penuh dengan kebaikan pemakanan!

BELI SEKARANG

MANFAAT

  • Cara yang mudah untuk mengawal saiz sajian di samping memenuhi keperluan pemakanan tubuh.
  • Apabila dicampur dengan 250 ml susu skim, Minuman Kocak Pengganti Sajian BodyKey by NUTRILITE membantu membuat anda rasa lebih kenyang lebih lama, mengekalkan jisim otot tanpa lemak dan menyokong kesihatan pencernaan.
  • Selamat dan semula jadi.
  • Terdapat dalam tiga perisa yang lazat dan semula jadi.

PENGGUNAAN PRODUK

  • Cadangan Penggunaan: Campurkan satu paket dengan 250 ml susu skim (atau susu kacang soya).
  • Tambah buah-buahan dan/atau sayur-sayuran segar untuk menyediakan Minuman Kocak Pengganti Sajian anda yang tersendiri.
  • Kajian klinikal menunjukkan bahawa penggunaan minuman kocak pengganti sajian dua kali sehari sebagai sebahagian daripada pelan sajian berstruktur yang disertai dengan senaman yang sederhana berkesan untuk menguruskan berat badan.

*Minuman Kocak BodyKey by NUTRILITE terhad kepada bentuk serbuk, kedudukan Jenama Global berdasarkan: Sumber Euromonitor International Limited; Packaged food, Meal Replacement Slimming, UBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2014.